Lørdags Jazz i bymidten

Ringsted Jazzklub

Lørdag den 21. juli, 11.00 – 14.00

After Beat med Tanja Dornby

AfterBeat, som er hjemmehørende i Ringsted og Haslev, spiller swingmusik med tempo og drive krydret med nyere populærnumre. Bandet blev startet af Lars Hallgren og Christian Wolff, der slog deres musikalske rødder sammen på Næstved Gymnasium og på Haslev Gymnasium tilbage i starten af 80’erne.
Bandets besætning er:
Lars Hallgren, piano. Lars har gennem en lang årrække været med i Klavs & Servants, Max & Co., Stig Rossen m. fl. Han er ofte at finde bag det store flygel på Femø Jazz Festi-valen. Så Lars er en meget rutineret og dygtig pianist der ved hvordan Jazzen skal swing.
Christian Wolff, bas. Christian har musiceret hele livet både populærmusik men også i mange jazzsammenhænge både i jazzklubber og på festivaller. Christian er bassisten som bare kan få musikken til at swinge med sit gedigne og velklingende basspil.
Dines Hansen, trommer. Dines er at finde bag trommerne og med sin fintfølende fornem-melse for swingmusiken styrer han rytmen. Dines har medvirket i mange sammenhænge gennem årene lige fra popmusik over jazz og swing til decideret orkestermusik.
Jørgen ” The Hootchi Cootchi Man” Høyer, saxofon.
Tanja Dornby, vokal. Tanja vil være helt i front med sin fine vokal som kendes og elskes fra Duoen Tanja & Curtie.