Vin-Stysiek åbnede i juli 1994 på adressen Tinggade 1, hvor vi fortsat driver forretningen fra.
Alt vin der sælges i butikken importeres direkte fra vinbonden til Ringsted. Vinbønderne er besøgt mange gange igennem årerne, og det er meget vigtigt for os, at kende personerne bag vinene og at have været på stedet, så vi kan give kunderne så gode oplysninger som muligt om selve vinen, vinbonden, stedet og området i det hele taget. Det er i det hele taget meget vigtigt for os, at alle føler sig godt tilpas, når de kommer i butikken, så vi kan få en god vinsnak, og at vejledningen bliver så god som overhoved muligt.
I 1986 var Svend i Bourgogne hvor han var med til vinhøsten, og selve vinfremstillingen, og fik der en vigtig viden, som har været til stor hjælp igennem årerne.
Der importeres vine fra Tyskland, Italien, Spanien og Frankrig.
Vi har ofte smagsprøver på nogle af vores vine, så man har mulighed for at smage inden man køber.
Vinene sælges fra butikken i Tinggade 1, torsdag, fredag og lørdage.
Derudover er der kunder rundt omkring på Sjælland, hvor vinene bliver solgt til, og det drejer sig om blomsterbutikker, gårdbutikker, livsstilsbutikker m.m., så det er noget vi er rigtig glade for, og de kunder besøges først på ugen.
Udover vinene sælger vi også chokolade fra Kathrine Andersen Chokolade, der er danskproduceret chokolade fremstillet af de bedste råvarer, og hvor der er kræset om hvert enkelt stykke chokolade.
Entusiast-øl har vi fra det Ringsted lokale bryggeri Dagmarbryggeriet, og herudover også forskellige specialiteter bl.a. fra Puk´s Delikatesser på Bornholm.
Vi pakker meget gerne gavekurve, og det kan vi gøre i stort set alle prisklasser.
Håber du har lyst til at besøge os i butikken i Tinggade 1, 4100 Ringsted. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os på 5761 2883 eller mobil 6155 7982, og vi kan aftale nærmere, eller send en mail til vin-stysiek@vin-stysiek.dk

Vinhilsen
Hanne & Svend Stysiek

ÅBNINGSTIDER:
Mandag, tirsdag og onsdag lukket.
Torsdag åbent fra kl. 10.30 – kl. 17.30
Fredag åbent fra kl. 10.30 – kl. 18.00
Lørdag åbent fra kl. 10.00 – kl. 13.00
Kan alle øvrige dage kontaktes på telefon 6155 7982, hvor vi vil prøve at løse det ønskede.

se os på facebook vin stysiek
www.vin-stysiek.dk