Mail: cw@wellemberggrafisk.dk
Mobil: 61514513
Åbningstidspunkt: mandag-fredag, 8.30-16
Facebook: Wellemberg grafisk design

Wellemberg grafisk design

Wellemberg grafisk design er en virksomhed som er stiftet af grafisk designer Charlotte Wellem- berg i August 2016.
Firmaet tilbyder alle former for grafisk design, det kan være til store, som små virksomheder, samt iværksættere og private. Ens er at alle ønsker hjælp til at få udviklet noget grafisk eller få nogle ’nye’ øjne til at se på deres nuværende grafiske udtryk.

Udover at arbejde med grafisk design, tilbyder ’Wellemberg grafisk design’ også at tage ud til virksomheden og tage nogle portrætbilleder eller stemningsbilleder, som senere skal bruges til feks. en folder eller hjemmeside. Dette gør at virksomheden, både har grafikeren og fotografen ved hånden.

Baggrund:
Charlotte Wellemberg er uddannet i 2002, i kommunikation og design, på den Grafiske højskole, den nuværende Danmark Medie- og journalisthøjskole.
Derefter har hun mange års erfaring i den grafiske brance, hvor hun har arbejdet som grafiker og Ad’er, i tegnestue, printvirksomhed, trykkeri, intern markedstingsafdeling, forlag og nu som selvstændig i eget firma.

Fra idé til den færdige tryksag:
Ud fra kundens ønsker, tager Charlotte som udgangspunkt altid en snak om ideen, mulighederne og hvilke produkt det skal resultere i. Sammen bliver der fundet en løsning, som der bliver arbej- det ud fra. Ønsket er at kunden er glad og tilfreds, og med stolthed kan bruge det i sin virksom- hed.

Kommer gerne forbi til en snak eller giv et ring på 61514513, så kan Charlotte hjælpe med at få synliggjort Jeres virksomhed.

’Wellemberg grafisk design’ tilbyder:

- Grafisk layout
- Design af logoer
- Ombrydning
- Banner til hjemmesider/facebook - Annoncer
- Kataloger
- Brochurer
- Foldere
- Skilte
- Facadebannere
- Roll-ups og andre systemer
- Plakater
- Invitationer
- Identitet
- Opsætning af bøger
- Magasiner

- Fotooptagelser
- Portrætfotografering - Event fotografering

-Opsætning/layout af messestande

’Jeg hjælper jer med at få synliggjort Jeres virksomhed visuelt’
’Ved hvad jeg kan og har en bred erfaring inden for den grafiske brance igennem snart 20 år’

’Jeg er mig selv hele vejen igennem og tror på at hvis man hviler i sig selv og har en positiv tilgang til tingene, at ens kunder får en tryghedsfølelse, som giver den vigtige troværdig- hedsfølelse.’

Med venlig hilsen

Charlotte Wellemberg - Wellemberg grafisk design