En væsentlig del af arbejdet for at styrke det lokale handelsliv, foregår gennem Ringsted City. Vi er mange specialforretninger, der giver dig et bredt udvalg i alle brancher, og vi sætter en ære i, at forhandle varer af høj kvalitet. Herunder kan du læse kort om ombytningsret, gavekort, udvalg og kvalitet, priser, kontoordning, parkering og åbningstider.

Ombytningsret 
Gem kassebonen og du har fuld ombytningsret på dine varer indenfor 8 dage såfremt de er ubrugte, i original emballage og mod forevisning af bon (gælder dog ikke fødevarer). 
Skulle du mod forventning få varer, der er defekte, får du dem naturligvis refunderet.

Gavekort
Hos os kan du få udstedt gavekort til brug i alle forretninger, der er medlem af Ringsted Handelsstandsforening. En virkelig god gaveidé. Gavekortene kan købes hér på siden eller i følgende butikker:

  • Guldsmed Saaby's Eftf., Sct. Hansgade 12, Ringsted
  • Klint's Guld og Sølv, Torvet 2, Ringsted
  • Føtex, Ringstedet

Et bredt udvalg af høj kvalitet
Vi er mange specialforretninger, hvilket giver dig et meget bredt udvalg indenfor alle brancher samtidig med, at vi sætter en ære i at forhandle høj kvalitet. Se vores store udvalg af butikker hér.

Rigtige priser 
De mange specialforretninger giver en sund konkurrence indenfor de forskellige brancher og sikrer dig samtidig et fornuftigt prisniveau.

Betalingsform
Du kan naturligvis betale med Dankort, Eurocard, Diners og Acceptcard i størstedelen af Ringsteds forretninger.

Parkeringsplader 
Ringsted by har over 2.000 offentlige parkeringspladser spredt over hele byen, så du kan altid komme til at parkere i umiddelbar nærhed af det sted, du vil handle. Se et kort over parkeringsmuligheder hér.

Åbningstider 
Se vores åbningstider hér.