Bedemand og begravelsesforretning i Ringsted
​Ringsted Begravelsesforretning er din lokale bedemand. Med nøgleordene tryghed, nærhed og omsorg for øje skaber vi de bedste forudsætninger for en smuk og god afsked med de elskede mennesker, der har forladt os.

Hos Ringsted Begravelsesforretning har vi samlet dygtige bedemænd med mange års erfaring. På denne måde er du sikret kompetent rådgivning og vejledning i en svær tid.

Begravelsesforretning med dygtige bedemænd
Du finder vores dygtige bedemænd i lokalerne på Nørregade i Ringsted. Her kan vi hjælpe dig med at skabe den bedst mulige, mest respektfulde og den smukkeste afsked for dine kære. Vi tilbyder at stå for alt lige fra enkle bisættelser til pompøse begravelser, og uanset hvad du vælger, lover vi dig en smuk og mindeværdig højtidelighed.

Vi tager os godt af dig
Heldigvis er det ikke ofte, man oplever, at en kær ven eller et elsket familiemedlem forlader én. Men når det sker, er det vigtigt, at du kan søge til professionelle, der kan tage over, så du ikke selv skal stå med det hele. Her tilbyder vi, som professionel bedemand og begravelsesforretning i Ringsted, vores kompetencer, der bygger på mere end 22 års erfaring på området. Og vi ser frem til at tage kyndig hånd om dig og dine i en svær tid.

Rimelige priser
​Vi arrangerer begravelser og bisættelser til enhver pengepung. Vi er konkurrencedygtige – også i forhold til dem, der på nettet lokker med store besparelser.

Vi udarbejder med det samme et konkret prisoverslag til dig, ud fra dine ønsker til begravelsen/bisættelsen, så du har noget fast at forholde dig til.

Kontakt din bedemand i Ringsted
​Vi vil gerne være den, du vælger, når du står for at skulle planlægge en bisættelse eller begravelse. Der er mange ting, der skal koordineres og holdes styr på, efter et dødsfald, og her kan vi bistå og lette noget af presset fra jeres skuldre.

Bedemændene hos Ringsted Begravelsesforretning kan træffes døgnet rundt på telefon 57 61 22 39, og vi sidder klar til at tage os godt af dig. Du kan også kontakte os via mail her.

Ringsted Begravelsesforretning

Lizzi og Per Christensens Eftf.​
​​Nørregade 43, 4100 Ringsted, Telefon: 57 61 22 39 - Vi svarer hele døgnet!