Adresse
Nørregade 6 B
4100 Ringsted

Telefonnummer
+45 57 61 45 40 

Åbningstider
Mandag: 08.00-16.00
Tirsdag: 08.00-16.00
Onsdag: 08.00-16.00
Torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-15.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
 
Fleksibel efter aftale.
 

ECOVIS Danmark
Statsautoriseret revisionsinteressentskab

Vi leverer løsninger til små og mellemstore, danske og udenlandske virksomheder i skat, regnskab, revision, bogføring, løn og rådgiver om de spørgsmål, der har indflydelse på disse områder. Vi yder også rådgivning i forbindelse med etablering, omstrukturering, generationsskifte eller køb og salg selskaber eller virksomheder. 

ECOVIS Danmark har kontorer i Ringsted og København med, et stærkt internationalt netværk. Vort team er højt uddannede revisorer med en god forretningsmæssig forståelse for vore klienters virksomheder.

Vore klienter er små og mellemstore virksomheder og hvor mange arbejder nationalt og en del globalt. Flertallet er virksomheder, som har en klar holdning til at der skal ske noget og har stærke ideer om, hvor de ønsker at deres virksomhed skal befinde sig.

Vi har et stærkt ønske om at vor virksomhed skal udvikle sig, hele tiden matche vore klienters behov, og vi har det bedst med udvikling og konstante udfordringer.

Arbejder jeres virksomhed globalt og er en mindre eller mellemstor virksomhed og i arbejder over landegrænser, kan vi løse opgaverne for jer. Vort netværk er stærkt og vi kender hinanden særdeles godt på personligt plan og er repræsenteret i mere end 60 lande.