Adresse
Søgade 20
4100 Ringsted

Telefonnummer
+45 58 58 16 90

Email

info@mnadvokater.dk

Hjemmeside
https://mnadvokater.dk

 

Åbningstider
Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag: 09.00-16.00
Torsdag: 09.00-18.00
Fredag: 09.00-15.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
 
 

Hos Milthers  & Nielsen

Vi tror på, at de bedste løsninger skabes, når fornuft, følelser og jura er med i løsningen. Derfor hjælper vi vores kunder til at afveje deres situation eller udfordring under hensyn til alle tre dele.

Drivkræfterne hos os er vores faglighed og den værdi, vi kan tilføre vores kunder.

Vi tror på, at kunder er mennesker og/eller virksomheder, og ikke bare sagsnumre. Derfor er vores fornemmeste opgave at spørge så meget ind til en sag, at vi er sikre på at nå hele vejen rundt. Vi vil finde den bedste løsning for dig som kunde.

Hos Milthers & Nielsen vil vi helst løse problemer inden de opstår – men når de opstår, så får vi dem også løst.

Vi tror på, at løsningerne findes i et samarbejde mellem kunde og advokat. Derfor er det også vigtigt, at vi har de samme værdier. Hvis ikke vi har fælles værdier, bør du vælge en anden advokat.

Som kunde får du assistance af kompetente og engagerede medarbejdere, som hver har deres specialer og erfaringer. Når du møder os hos Milthers & Nielsen, bliver du altid mødt med et smil.

Vi påtager os samfundsansvar og arbejder frivilligt.

Vi mener, at titlen som advokat forpligter. Derfor sætter vi tid af til at arbejde frivilligt med samfundsansvar. Vi engagerer os hver især i vores lokalsamfund. Vi opfordrer også medarbejderne hos Milthers & Nielsen advokater til at engagere sig og påtage sig samfundsansvar. De får arbejdstid stillet til rådighed til disse opgaver.

Det betyder også, at vi hos PARTNER Advokater yder offentlig retshjælp. Det foregår pr. telefon og mail samt i advokatvagten i Ringsted, hvor vi påtager sager under fri proces.