SKEMA
Nørregade 2
4100 Ringsted

ved Frank Månsson og Hans-Jakob Christensen
SkemaRingsted@gmail.com
SKEMA 30401850
Hans-Jakob 40858386

Ringsted hyggeligste bar, Skema har det største udvalg indenfor øl. Altid 130 forskellige øl på kortet. Men også Rom, Gin, Whisky har fundet vejen frem til Skema. Ikke mange bare der formår at stille sådanne en spiritus-drinks kort op.

De ædle dråber

Det at nyde en drink eller måske en ren mørk rom vinder mere og mere indpas. Gæsternes smagsløg skal forkæles, udfordres og grænser rykkes – så hvorfor ikke få det hele på DIT SKEMA?

Hos os kan du og dem du holder af nyde en dejlig drink og de ædle dråber. Om det så er sommer eller vinter, har vi med sikkerhed noget der passer til vejret og dit humør.

I vores hyggelige kælder fører vi gode mærker inden for gin, rom, whisky og vodka, og får jævnligt nyheder på hylderne, da vi er i tæt dialog med vores leverandøre.

Vores udvalg af den eksklusive spiritus betyder samtidig, at du altid kan opgrader din drink for ekstra nydelse. Det er på ingen måder synd at bruge en dyrere spiritus i en drink, da de bedste råvarer giver det bedste resultat – ligesom vi kender det fra madlavningen. Du kunne for eksempel prøve en traditionel, simpel rom og cola med en fadlagret 6-års filtreret Diplomatico, eller skifte den traditionelle tonic til din gin ud med Fevertree – uanset valget kan du smage den store forskel, og vi vejleder naturligvis gerne.

Vores forskellige eksklusive brands rummer blandt andet: Whiskey: Balvenie, Highland Park, Teeling, Lagavulin og Glengoyne. Rom: Opthimus, Exquisito, Zacapa, Kirk and Sweeney, Diplomatico. Gin: Tanquray, Hendrick´s, Whitley Neill, Monkey 47. Vodka: Imperial Gold, Imperial Collection.

Bryggen og druen

Netop øllet har en hel særlig plads i SKEMA´s sjæl og ånd. Vi har omkring de 125 forskellige slags af både udenlandske, nationale og lokale mærker. Baren er det første udskænkningssted i Ringsteds historie, som er blevet kåret af Ølentusiasterne som værende “En særlig øloplevelse”. Gå på opdagelse i det store ølunivers, og lad dine sanse blive pirret. Vi får ofte ølnyheder og vores udbud af varianter ændres derfor – dog ikke hurtigere end at du kan nå at smage.

SKEMA samarbejder med Skjold Burne og Stysik i Ringsted, der hver især har udvalgt 4 vine, der garanterer en god vinoplevelse. Holte Vinlager i Roskilde leverer vores udvalg af portvin.

Åbningtider

Mandag    11 – 22    Tirsdag     11 – 22   Onsdag    11 – 22   Torsdag    11 – 22   Fredag      11 – ?    Lørdag      11 – ?      Søndag     lukket