En væsentlig del af arbejdet for at styrke det lokale handelsliv, foregår gennem Ringsted City. Vi er mange specialforretninger, der giver dig et bredt udvalg i alle brancher, og vi sætter en ære i, at forhandle varer af høj kvalitet. Herunder kan du læse kort om gavekort, udvalg og kvalitet, priser, parkering og åbningstider.

Gavekort
Hos os kan du få udstedt gavekort til brug i alle forretninger, der er medlem af Ringsted City Forening.En virkelig god gaveidé. Gavekortene kan købes hér på siden eller i følgende butikker:

  • Bog & Idé, Sct. Hansgade 9
  • Føtex, Ringstedet

Et bredt udvalg af høj kvalitet
Vi er mange specialforretninger, hvilket giver dig et meget bredt udvalg indenfor alle brancher samtidig med, at vi sætter en ære i at forhandle høj kvalitet. Se vores store udvalg af butikker hér.

Rigtige priser 
De mange specialforretninger giver en sund konkurrence indenfor de forskellige brancher og sikrer dig samtidig et fornuftigt prisniveau.

Parkeringsplader 
Ringsted by har over 2.000 offentlige parkeringspladser spredt over hele byen, så du kan altid komme til at parkere i umiddelbar nærhed af det sted, du vil handle. Se et kort over parkeringsmuligheder hér.

Åbningstider 
Se vores åbningstider hér.